MacBook Air Screen Problems

Discussion in 'MacBook Air' started by geekygeek, May 20, 2013.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2011
    #1
    I can't describe this very well, but I'll try my best. Basically, whenever I apply pressure to the bezel or the back of the display, it turns a bluish hint and colors become all weird, for example, blue stuff turns orange.

    There's another thing too, there's a line pattern running up and down the screen. They're not big black lines that you would fine running vertically and horizontally up the screen. These little blue lines are like less than a millimeter wide and "stack up" (if you will) incrementally.

    Pictures: http://imgur.com/a/F9URZ#0

    First picture is normal, second picture is not. Third is of MacRumors logo normally, fourth is what happens if you apply pressure to the bezel.
     
  2. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2011
    #2
    Anyone that can help me? :confused:
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Location:
    Belgium
    #3
    Well, I hope it's a relatively new MacBook Air? Almost 100% sure that this is a hardware problem and thus, you'll have to take it back to the Apple Store or Premium Reseller - Service.
     
  4. macrumors 68020

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Location:
    Southern California
    #4
    That's normal. Tried it on a MBA here at work, same result.
     
  5. macrumors 65816

    Joined:
    May 7, 2009
    Location:
    Hamilton Island, Whitsundays, QLD Australia
    #5
    not normal - go see Apple
     
  6. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2011
    #6
    It's getting a lot worse. Now, I don't even have to hold the bezel, it's just blue.

    Here's a video that I found that pretty accurately describes my problem http://www.youtube.com/watch?v=NqZgHdJb7UQ it was posted by another MacRumors user but it was never resolved.
     
  7. macrumors 601

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #7
    Not normal take it in.
     
  8. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2011
    #8
    Okay, for some reason. It went away. Completely. No matter how hard I try to reduplicate the problem, it seem to have disappeared. :p
     

Share This Page