MACBOOK Alu With KVR KINGSTONE 4gb ddr3?

Discussion in 'MacBook' started by brikro, Feb 7, 2009.

  1. macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    #1
    hello any have this memories? works stable?
    please i need information about this ! thanks
     
  2. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
  4. macrumors 65816

    Patriks7

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Location:
    Batcave
    #4
    First off, don't really expect an answer on a weekend cause people are busy doing something else :p
    Second, next time try providing a link, because after I Googled that RAM, I found nothing.
    Third, I would either go with OWC or Crucial.
    Take a look at the following:
    http://eshop.macsales.com/item/Other World Computing/8566DDR3S4GP/
    and
    http://www.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=2E9B2B4EA5CA7304
    Maybe if you could provide more info on that Kingston, I would be able to help you about that.
     
  5. macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #5
  6. macrumors 65816

    Mikey B

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Location:
    the island
    #6
    If I don't buy RAM from here and install it myself, I'm going to a local Apple reseller that will install the OEM that Apple uses for $150, a pretty darn good deal in my book. But, $75 from OWC is a great price so it's going to come down to whether or not I feel like taking the bottom case off of my MB or not.
     
  7. macrumors 6502

    Macintosh Sauce

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Location:
    USA
    #7
    Get the RAM from OWC. I purchased their RAM for my aluminum MacBook and it is working perfectly. It took me about 15 minutes to install the new 4 GB RAM and I purchased a Newer Technology toolset from them to do it. They also have a video on how to install RAM in the new MacBooks. OWC's customer service is top notch too.
     
  8. macrumors 65816

    Patriks7

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Location:
    Batcave
    #8
    That ":p" is there for a reason..
     
  9. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    #9
    the OWZ anD CRUCIAL dont work , becouse they bring they instability
     
  10. macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #10
    Have you tried them? They're rock-solid for hundreds of users.
     
  11. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    #11
    no for macbook ALU , ddr3 memoris sodimm
    any have a kvr memoris with macbook alu?
     
  12. macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #12
    the reports of unstable RAM were not limited to OWC and Crucial, you just heard about those two brands the most since they are by far the two biggest 3rd party providers of RAM for macs.

    the firmware update a while (couple months?) ago took care of the issues with 3rd party RAM upgrades in the macbooks and macbook pros.
     
  13. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    #13
    i live in argentina! i can buy the kvr kingstone or supertalent, understand?
     
  14. macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #14
    yes i understand! but you implied that you didn't want to buy crucial or OWC because of the kernel panic problems soon after release, so i addressed the issue that you brought up. understand?
     
  15. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 5, 2008
    #15
    I purchased Kingston ram for my uni-MB. Works great. Stable. No complaints. I feel Kingston's quality is better than Crucial's personally, having used them before.
     
  16. macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #16
    what is it about kingston RAM that makes you feel that it is better quality than Crucial?
     
  17. macrumors member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    #17
    same here i got the4gb from owc and its been working great
     
  18. macrumors Pentium

    KnightWRX

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    Quebec, Canada
    #18
    That's not 100% true. I just RMA'd 4 GB of Crucial DDR3 because of Kernel Panics and I have the firmware update installed. I will see if the next set works better.
     

Share This Page