Macbook....Battery....

Discussion in 'Mac Pro' started by ExileinBlonde, Jul 31, 2006.

  1. ExileinBlonde macrumors member

    Joined:
    Mar 21, 2006
    #1
    Hey guys, I just got my Macbook today, and I'm having a weird problem. I had the Macbook plugged in for many hours. I disconnected the power adapter and it shut down, I tried turning it on, but no go. I then plugged back in the power adapter, and it started right up. I looked in System Profiler, and it's telling me "No battery is installed." When I look at the top menu, it has the battery icon with a big "X" in it. I'm assuming that the battery is no good, which boggles my mind because it's basically a brand new MacBook, but I just wanted to make sure?! However, if I'm missing something that's right in front of me, feel free to enlighten me!
    Thanks!!
     
  2. twoodcc macrumors P6

    twoodcc

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Location:
    Right side of wrong
    #2
    i'm not sure what to say on this one. make sure the battery is connected correctly and i guess look in the manual under "battery" or something like that.
     
  3. xfiftyfour macrumors 68030

    xfiftyfour

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Clemson, SC
    #3
    never heard of this problem before...

    i'd call applecare, myself.
     
  4. d wade macrumors 65816

    d wade

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Location:
    Boca Raton, FL
    #4
    or if you dont have it, and its within the 90 day warranty.. call soon
     
  5. ShellyFM macrumors regular

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Location:
    Florida
    #5
    Did you ever call about this? My Mom's Macbook is exhibiting the same exact symptoms. What did you find out?
     

Share This Page