Macbook + Dosbox

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Rottendk, Sep 22, 2006.

  1. Rottendk macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    #1
    anyone know how to mount a drive on a mac, in dosbox... cant find the drive name:S its kinda wired:D
     
  2. Rottendk thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
  3. jeremy.king macrumors 603

    jeremy.king

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Fuquay Varina, NC
  4. mduser63 macrumors 68040

    mduser63

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Location:
    Salt Lake City, UT
    #4
    Gives us a little more information. As an example, I keep all my DOS stuff in a folder called DOS in the root directory. So to mount it in DOSBox, I type:

    mount c /DOS

    The c tells DOSBox to mount it as the c: drive in DOS.
     
  5. Rottendk thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    #5
    okay, my dosbox program is placed in The Harddisk icon on the desktop, and the same with the folder with contens the game I want to mount
     

Share This Page