Macbook firmware killed the airport

Discussion in 'Mac Pro' started by nph, May 20, 2006.

  1. nph macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 9, 2005
    #1
    After I applied the firmware 1.0 I can no longer connect to any encrypted network. Previously I managed to connect to my Airport express if I switched it from WEP to WPA.

    Now it is totally hopeless.
    Plus if I run Airport admin utility it shows absolutly no airport in my house. Even do I have 3, original airport (turning off its encryption allows me to connect), a Airport express that does not work with either WEP or WPA personal and a D-Link using WEP
    Interestingly enough all of them work perfectly with my intel iMac!

    Help!

    Thanks

    /Peter
     
  2. yankeefan24 macrumors 65816

    yankeefan24

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Location:
    NYC
    #2
    I don't recall them releasing firmware for the MacBook. Are you talking about the MacBook Pro, and downloaded the firmware for it, or the MacBook, and downloaded the firmware for the Pro?
     
  3. nph thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 9, 2005
    #3
    My bad.

    I meant the MAcbook Pro so the firmware I downloaded was correct. Actually it was from Softwareupdate function.

    /Peter
     
  4. bodeh6 macrumors 6502a

    bodeh6

    Joined:
    May 18, 2005
  5. Jedda macrumors regular

    Jedda

    Joined:
    Nov 19, 2003
    #5
    Same thing happened to a colleague of mine after applying the firmware update.

    Not sure if he has fixed it yet. I'll get the details tommorrow.
     
  6. nph thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 9, 2005
    #6
    Please let me know, I have reset and rebooted everything! No avail.
    I can only get my original (1st gen) airport to wrk without encryption.

    Thanks
     

Share This Page