MacBook iSight - gone screwy

Discussion in 'Mac Accessories' started by kainjow, Aug 15, 2006.

  1. kainjow Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
    #1
    I was trying to get my iSight to work in Parallels with the new drivers in BootCamp 1.1, and was testing it out with Paltalk. It was showing all green, and I tested it with another app and it did the same. I then decided to just test it normally in OS X to make sure it was working. And then, up comes this (see attachment). Lovely, eh? :rolleyes: Now to figure out how to get it working again.. I don't think the Parallels thing screwed it up, so it must have been something else.
     
  2. bobber205 macrumors 68020

    bobber205

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Oregon
    #2
    Did the camera work before under the new drivers before you tried the windows app.

    If it did, I don't know. But if it didn't if was definitely the driver problem. That's what it sounds like to me. Try reinstalling them.
     
  3. kainjow thread starter Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
    #3
    I restarted and it's working now. Although I'm getting different behavior with it in Windows..
     
  4. amacgenius macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
  5. kainjow thread starter Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
    #5
    Ugh, I was so close to getting it to work... now I'm so far away :( oh well
     

Share This Page