macmame

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by AudiGuy, Aug 24, 2006.

  1. AudiGuy macrumors regular

    Joined:
    Apr 8, 2005
    #1
    can someone tell me how to get this thing to work? i have no clue on whats going on in terminal. i dragged and dropped the macmame icon to terminal and it still doesnt work!
     
  2. SimonTheSoundMa macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Location:
    Birmingham, UK
    #2
    Terminal is a command line interface, you have to type with your keyboard.

    Terminal = God.
     
  3. gonyr macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Location:
    Niagara County, NY
    #3
    There's no need to do anything involving terminal with macmame. It's a great program, the only real difficulty is getting hold of roms without violating copyright laws. However, there are 2 or 3 that are readily available and legal. The macmame.org site has a great help page on it.
     
  4. AudiGuy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 8, 2005
    #4
    oh yea that was advancemame. well when i click on the macmame icon nothing happens. the app wont even open!
     
  5. Fuzzy14 macrumors 65816

    Fuzzy14

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Location:
    Renfrew, Scotland
    #5
    Did you ever get a resolution to this? I double click on MacMAME and nothing happens.
     
  6. JAT macrumors 603

    Joined:
    Dec 31, 2001
    Location:
    Mpls, MN
    #6
    MacMAME works just fine for me. Are you sure you have the right version, universal if you have a MacIntel? Or there is this little tidbit in the read-me, might be an issue.

     

Share This Page