macrumors.com redirect

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by nomar383, Jul 25, 2008.

  1. nomar383
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #1
    The main site is currently redirecting me to "me.com" lol, is this a mistake?
     
  2. MacDawg
    Expand Collapse
    macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
  3. gentlegiantcrai
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2007
    #3
    maybe you went to me.com so many times, it was the first selection when you type "m" in the address bar or "www.m"
     
  4. nomar383
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #4
    lol it does it with both firefox and safari. No other sites appear to be acting up
     
  5. .Andy
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    .Andy

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Location:
    The Mergui Archipelago
  6. MacDawg
    Expand Collapse
    macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #6
    Tried it on Camino, and it is still good to go for me
    Try clearing your cache

    Woof, Woof - Dawg [​IMG]
     
  7. nomar383
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #7
    I cleared my cache right away, but to no avail. Hmmmmm, fascinating. My computer must be freaking out because it works fine over wifi on my iphone...
     
  8. nomar383
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #8
    A restart seems to have fixed this and my mail problems.

    Wow, I'm ashamed I do troubleshooting for a living! :)
     

Share This Page