Macrumors Loading problems on new MBA

Discussion in 'MacBook Air' started by Duke15, Aug 9, 2011.

  1. macrumors 6502

    Duke15

    Joined:
    May 18, 2011
    Location:
    Canada
    #1
    So I recently bought my first mac, a 13" MBA and love it, usually speedy and plenty of battery life. Theres only one problem, a couple times now I've had issues loading macrumors pages(mostly forum pages) it won't load even if i refresh it. Its quit annoying, I have to quite all the browsers I have open with CMD + q and then reopen them...anyone else having this issue?
     
  2. Moderator emeritus

    Hellhammer

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #2
    Is it only MacRumors or does it happen with other sites as well? What browser are you using? Lion's Safari is still quite buggy and doesn't always work so that might be the source of your issues.
     
  3. thread starter macrumors 6502

    Duke15

    Joined:
    May 18, 2011
    Location:
    Canada
    #3
    Im using safari and it seems to be happening with icefilms.info as well, can't get it to load at all...its getting really annoying

    update: tried ice films on another laptop and not working there so must be icelms, but still having problems with macrumors forums sometimes
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 4, 2009
    #4
    Been running a 13" i5/4/128 MBA for well over a week (using Firefox as my main browser).

    No problems at all reading the MacRumor forums over here.
     

Share This Page