MacRumors: Mobile. Please test on CellPhones, PDAs etc...

Discussion in 'Community' started by arn, Jan 2, 2004.

  1. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #1
    http://mobile.macrumors.com

    Please post your model and what problems you might have with it.

    I don't have a handheld browser.... so I'll need feedback. Please test on any cellphone/pda browser etc... you have

    thanks
    arn
     
  2. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
    #2
    Sagem my X-5 with WAP here in the UK, says:

    Error 406 Not Acceptable.
     
  3. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #3
    yeah... it's not actually "wap"... it's just a lite html

    am considering doing a real "wap" version

    arn
     
  4. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #4
    try

    http://wap.macrumors.com/

    arn
     
  5. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #5
    SonyEricsson T610 Vodafone Live UK

    wap.macrumors.com - "Something is wrong with the page you tried to access. Try another link."

    mobile.macrumors.com - "The page is too large to send back"

    :confused:
     
  6. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
    #6
  7. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #7
    I've got an Alcatel One Touch 511 on Vodafone. Both versions (wap and mobile) give me the message "Not acceptable". Going to plain old www.macrumors.com works fine though :confused:
     
  8. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  9. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
    #9
    Same error: Not acceptable, and when I go to details: 1015: Invalid Content Type, MIME?
     
  10. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
  11. topicolo macrumors 68000

    topicolo

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Location:
    Ottawa, ON
    #11
    Works like a charm in pocket internet explorer on my toshiba e740 pocketpc. Loads faster than most websites too.
     
  12. Brett Jones macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Location:
    Winona, MN
    #12
    Works perfectly on my Dell Axim X5 Pocket PC in Internet Explorer as well...
     
  13. idkew macrumors 68020

    idkew

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Location:
    where the concrete to dirt ratio is better
    #13
    Works perfectly and loads quickly on my Sony Ericsson P800 using Opera. Thanks Arn!
     
  14. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #14
    Everyone try again!

    wap.macrumors.com

    should be fixed.

    arn
     
  15. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
  16. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #16
    two pix

    first....
     

    Attached Files:

    • wap1.jpg
      wap1.jpg
      File size:
      48.9 KB
      Views:
      6,994
  17. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #17
    another
     

    Attached Files:

  18. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #18
    Yup, wap.macrumors.com working perfectly on SonyEricsson T610 Vodafone Live UK now.
     
  19. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
  20. RBMaraman macrumors 65816

    RBMaraman

    Joined:
    Jul 25, 2002
    Location:
    Prospect, KY
    #20
    Works great on my Sprint PCS Sanyo 8100 PCS Vision enabled phone.
     

Share This Page