Mail 2.0 problem receiving attachments

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Andy G, May 24, 2005.

  1. Andy G macrumors member

    Aug 21, 2004
    I have just upgraded from 10.2.8 to 10.4, mostly to get around an overstuffed 'Mail Sent' box, which is now fine.

    Unfortunately, I don't now seem to be able to receive messages with attachments, particularly .JPGs and .EPS files - they simply get stuck with a 'Loading message' screen, which ultimately requires me to quit Mail and relaunch it, still without being able to access these messages. Messages without attachments come through ok.

    Any thoughts?

    Titanium 15" Powerbook, Tiger.


    Andy G
  2. JDar macrumors 6502a


    Dec 7, 2003
    There is a lot of discussion on the Apple support forums about Mail either not sending or receiving attachments consistently. My only suggestion is to trash the mail plist file and try again. That may or may not help. Good luck!
  3. MacsomJRR macrumors 6502a


    Jul 8, 2003
    San Diego
    One thing I've noticed is that Mail 2.0 takes a while to load images in the viewer window.

    Yeah I know that doesn't help you much, just an oberservation:)
  4. Andy G thread starter macrumors member

    Aug 21, 2004
    Trashing plist

    Can you take me through 'trashing the plist'?

    Where do I start?


  5. JDar macrumors 6502a


    Dec 7, 2003
    Andy, it's right here:


    Close your mail program. Put the plist in the trash just in case you want to revert to it. Restart the mail program and here's hoping your program works properly.

Share This Page