Mail App locking up

Discussion in 'iPhone' started by jfreak623, Sep 26, 2007.

  1. macrumors 6502

    Sep 26, 2007
    Anyone else had the problem of the mail app locking up when you are going through deleting mail? If i have 10 or so messages and go through and delete them it usually freezes up halfway once i click delete. It has done this to me on numerous occasions! I have even tried going really slow cause i thought maybe i was going to fast but nope!

    Which also brings up another good point, Where the hell is the DELETE ALL function apple????
  2. macrumors 601


    Jul 1, 2007
    Southern California
    Just had this problem a couple days ago. Very annoying. I ended up deleting the entire yahoo account and email on the phone and re-added my account. That worked.
  3. macrumors 6502a


    Sep 17, 2007
    I think this is a common issue even i ve been through this a couple of times. I can't agree with you more its high time apple let us select many at a time and delete them.
  4. macrumors 68000


    Jul 6, 2007
    Wash DC suburbs
    this happens to me pretty regularly.

    Very annoying.
  5. macrumors regular

    Jun 22, 2007
    I get mail on iphone doing several odd things. Most often I see the app quit while trying to send an email. Upon reloading the program the email I was trying to send appears with few typed words or letters missing.
    I've also had the app lock up and require power reset while deleting emails.:(
  6. macrumors newbie

    Aug 16, 2009
    Mail - Multiple Accounts Issue

    I have a MobileMe and a Gmail (IMAP) account that I'm checking with Mail. If both are Online and I Quit the mail program.. .Mail seems to Never Quit. Stays open and if I try to logoff my mac.. Logoff gets cancelled because the Mail program is still running.

    The only solution is for me to take my Gmail "Offline" before I quit the program.

    Any other workarounds or fixes that anyone knows of? I'm going to call AppleCare to see what they say also... If I get an answer I'll post.

    Sorry I posted this in wrong section... this is a Mac issue, not iphone.

Share This Page