mail not coming up in web app

Discussion in 'Apple Music, iCloud and Apple Services' started by velvetelvis, Jul 12, 2008.

  1. macrumors 6502

    velvetelvis

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #1
    so, mobileme is loading up and i can go to all the tabs with little lag, but the mail tab just spins the loading icon. it seems like the page is just reloading and never really catching. anybody else having this issue?
     
  2. macrumors 6502a

    greenmymac

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Tulsa, Ok
    #2
    Yes..... but if you want to access they mail just go to webmail.me.com
     
  3. thread starter macrumors 6502

    velvetelvis

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #3
    nope it just goes to the mail tab, which is not loading. just spinning.
     
  4. macrumors 6502a

    greenmymac

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Tulsa, Ok
    #4
    well they did say they are experiancing issues so just give them a few min..hours..days
     
  5. macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    United States
    #5
    same problem here. its not an issue for me, it just annoys me. i'm sure it'll get fixed soon.:apple:
     
  6. thread starter macrumors 6502

    velvetelvis

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #6
    i can still get in on my phone, push is working, and i can still get it on mail on my lappy. its just supposed to work and it doesnt. everything else works.
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 27, 2006
    #7
    Same problem here, it's been like that all day. The olny thing it does is spinning. I can browse the other tabs just fine. It's just the mail.
     

Share This Page