Make This go Away?

Discussion in 'macOS' started by TheMonarch, Mar 6, 2006.

  1. TheMonarch macrumors 65816

    TheMonarch

    Joined:
    May 6, 2005
    Location:
    Bay Area
    #1
    This is bugging the hell out of me, its like looking at 2 different clocks! :eek:
    Picture 1.jpg
    I really don't need the computer to tell me how long I've been connected (See next to the AirPort icon)

    Setup (Only temporary): AirPort Express connected straight to my DSL modem (PPPoE)


    Any tips on getting rid of that timer?

    Thanks
     
  2. After G macrumors 68000

    After G

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Location:
    California
    #2
    I actually would like a timer on mine. I guess it's because you're using a modem (even if it's a fast one). Try unchecking "Show modem status" in your Network preferences. Sorry I can't be more helpful as I've never had this happen to me except with a dial-up connection.
     
  3. Brian Haworth macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Santa Rosa, CA, USA
    #3
    Click the Airport icon, go down to the network name, deselect "Show time while connected".
     
  4. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #4
    I didn't even know that was an option. I still can't find it.
     
  5. Brian Haworth macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Santa Rosa, CA, USA
    #5
    Really?

    [​IMG]

    I've known about it for as long as I've had Airport.
     
  6. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #6
    You can't set the actual Airport express to do the PPPoE dialing? When I had DSL, my linksys did the PPPoE...seems kinda dumb if the express can't do it...
     
  7. jdechko macrumors 68040

    Joined:
    Jul 1, 2004
    #7
    I guess its just because its not a full-fledged wireless router. Maybe one day a firmware upgrade can remedy it, but I guess right now it handles DHCP or acts as a wireless bridge (I don't have one yet so I can't exactly say).
     

Share This Page