Mini problems that must be fixed. No disc

Discussion in 'macOS' started by DJ OJ, Oct 8, 2006.

  1. DJ OJ macrumors regular

    DJ OJ

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Japan>Shibuya>My House. Unbelievable Ain't it!?
    #1
    Recently expose stopped working. I went to the preferences and everything was, not there. I selected the keys for the different features, closed the window and tested. It worked. But later, it stooped and reseted. I just fixed now, it worked then stopped!!!!!!!!!!!! HELP!
     
  2. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #2
    Do you have anything against 'archive and install', it takes about an hour and is the only thing that I can think of.
     
  3. Allotriophagy macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #3
    Do you play WoW? This is a known bug with it. Something to do with changing from Fullscreen to Windowed or something.
     
  4. DJ OJ thread starter macrumors regular

    DJ OJ

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Japan>Shibuya>My House. Unbelievable Ain't it!?
    #4
    I have nothing against archive and instal and i don't play WOW. Will AAI fix it?
     
  5. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #5
    AAI almost certainly will, and if it doesn't, you won't have lost anything but time.
     
  6. DJ OJ thread starter macrumors regular

    DJ OJ

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Japan>Shibuya>My House. Unbelievable Ain't it!?
  7. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
  8. DJ OJ thread starter macrumors regular

    DJ OJ

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Japan>Shibuya>My House. Unbelievable Ain't it!?
    #8
    LOL. But know it is not just expose. I have a wide array of problems, and it seems I have lost my tiger install disc! MAN LIFE IS GOOD!!! BUT I NEED TO FIX THIS MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  9. DJ OJ thread starter macrumors regular

    DJ OJ

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Location:
    Japan>Shibuya>My House. Unbelievable Ain't it!?
    #9
    I did AAI and everything is working but I still have a problem.
     

Share This Page