Resolved Missing Profile Pictures

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by SandboxGeneral, Nov 19, 2011.

  1. SandboxGeneral, Nov 19, 2011
    Last edited: Nov 19, 2011

    macrumors demi-god

    SandboxGeneral

    #1
    Has anyone noticed that the profile pictures have been missing for a while?

    I've noticed it on iMac with Safari and Win7 with Firefox.

    [​IMG]
     
  2. macrumors 68000

    r2shyyou

    #2
  3. macrumors demi-god

    SandboxGeneral

    #3
    OK, glad to know I wasn't just lost in the [cranberry] sauce!
     
  4. macrumors 68020

    Firestar

    #4
    I've been experiencing it for the last few days, except with avatars. There's often a blank space where a person's avatar is, but it's not a big deal to me.
     
  5. Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    #5
    Thank-you for pointing it out. I confirm that the problem is occurring. Profile pages are OK but the image server is not returning the correct profile images.

    For example, my profile image should be at
    but it comes up blank.

    We'll either find a way to fix it or find somebody to blame!
     
  6. macrumors demi-god

    Shrink

    #6
    This is most important!:eek:

    The heck with fixing it - we need someone to revile and abuse. The punishment should be extreme, and probably smart a little. :eek:

    Front page story, please, revealing this miscreant! :D :p ;)
     
  7. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    #7
    this should be working now

    arn
     
  8. macrumors 68000

    r2shyyou

    #8
    It's working for me. Thanks arn!
     
  9. macrumors demi-god

    SandboxGeneral

    #9
    Working for me too. Thanks kind sirs. :)
     

Share This Page