Mobile Me just not working at all?!

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by Pointer, Jul 11, 2008.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jun 19, 2007
    #1
    Hi guys,

    So I signed up for the free trial of Mobile Me but I think I need some help. I can log in to me.com using my username and password but whenever I click mail or account the screen just shows "Loading" with the spinning thing. I am guessing this is just because the servers are slow as molasses at the minute?!

    I have tried sending quite a few test emails to myusername@me.com and they get bounced back to me telling me it is an invalid/illegal domain name, do I just need to wait for the servers to catch up? I registered about 10 hours ago now and the emails are still bouncing.

    Is there any setup I need to do before I can receive emails? I am just totally lost at the minute, it seems as if it just isn't working due to server strain or bugs.
     
  2. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
    As you'll see in this thread, MobileMe is still not fully functional. They're having significant problems with it.
     
  3. Guest

    #3
    Very significant problems. I can't even login yet, but I can access some features via the MobileMe preference pane. I haven't been able to login once.
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    #4
    Yeah sometimes i can sign in and other times not.. and its not pushing emails to my iPhone 3G at all
     

Share This Page