MobileMe Gallery Problem

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by foelschg, May 15, 2011.

  1. macrumors newbie

    May 15, 2011
    I loaded a bunch of photos from iPhoto to my MobileMe Gallery yesterday. If I go to MobileMe on my (brand new) MacBook Pro or our iMac (new since Nov. 2010) I can see the album and it says it has 196 photos in it but if I click on it to view the photos nothing happens. The cursor keeps spinning and spinning (I left it like that and went to bed last night and it was still spinning in the morning!) BUT if I go to Gallery on my iPhone or iPad the album is there and I can view each of the individual photos. This only happens with this particular album -- everything else I added yesterday is fine (I'm using MobileMe as one of the many places I back up photos so I've been adding a lot of them).

    Can anyone tell me what is wrong? Should I delete the album from MobileMe and try again?


  2. macrumors 6502a


    Jul 15, 2010
    Cheshire, UK
    I have a gallery of 500 photos (not uploaded via iPhoto though) and this opens up with no problem after about a second. No spinning cursor at all, even on my weedy MBA. Deleting and retrying sounds like a good plan to me.
  3. macrumors 6502a


    Jun 5, 2007
    Uploading thru iPhoto is not very dependable for more then 10 - maybe 20 photos. Uploading directly to MobileMe gallery works very well for me then sync's down to 3 Macs...
  4. thread starter macrumors newbie

    May 15, 2011
    Thank you -- I'll try deleting the album and then adding directly through MobileMe not iPhoto and see what happens.

Share This Page