MOHAA Spearhead - trouble with AA Guns

Discussion in 'Games' started by simspa, Mar 27, 2004.

  1. simspa macrumors newbie

    simspa

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Location:
    Brighton, England
    #1
    Hi All

    Am having a problem using the AA guns when meeting up with the British troops near the beginning of the game - the gun won't fire so that I can't kill the tank which means I can't get anywhere!

    When I press fire the aa gun icon lights up red but no shots are fired - there is plenty of ammo (1000), have tried R to reload but still nothing happens!

    Can anyone help?

    Thanks

    Simon
     
  2. agreenster macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
  3. simspa thread starter macrumors newbie

    simspa

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Location:
    Brighton, England
    #3
    Thanks for replying.

    Unfortunately, it just closes down the game for me!
     
  4. JesseJames macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 28, 2003
    Location:
    How'd I get here? How can I leave?
    #4
    Strap yourself with frag grenades and run pull all the pins at once. Via con dios mi compadre.
     
  5. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #5
    When firing the AA guns you have to hold down for a second or two to allow the guns to warm up before it will start firing. Simply clicking fire once will not fire the weapon. When holding down the fire button(mouse) you will hear a loud whirring noise complete with the AA icon lighting up red and then it will fire.
     
  6. simspa thread starter macrumors newbie

    simspa

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Location:
    Brighton, England
    #6
    Excellent! Thanks very much - simple really!
     
  7. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #7
    One can only hope that things will come full circle and those who reply with smartass responses will be met with the same sarcasm when they pose a question.
     
  8. simspa thread starter macrumors newbie

    simspa

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Location:
    Brighton, England
    #8
    Couldn't agree more - what goes around, comes around.......
     
  9. MacsRgr8 macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
    #9
    <COMMAND> <OPTION> <ESC>, followed by <ENTER> would do better..... :rolleyes:
    Any reason to, agreenster? :confused:

    Luckily Gymnut does want to help a fellow member.
     
  10. agreenster macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #10
    Sheesh, it was just a joke.

    Now I'm a big smartass with bad karma. Sucks to be me! :)
     
  11. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #11
    If it was intent to be a joke no harm no foul but understand that if you cannot provide help or a reasonable explanation it's not really productive to post.
     
  12. agreenster macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #12
    Boy, talk about stating the obvious. Thanks for that. Without your explanation, I dont think I ever would have "understood" what an unproductive post was.

    You saved the day.
     
  13. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #13
  14. agreenster macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #14
    You actually wasted your time searching through my posts to find something to make fun of me with?

    God dude. Get a life.

    Oh, and by the way, I finally figured it out on my own and it had nothing to do with html, it had everything to do with how you format the quicktime file.
     
  15. Awimoway macrumors 65816

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Location:
    at the edge
    #15
    If you have to say "I was just kidding!" then you really aren't very good at kidding, are you?
     
  16. agreenster macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #16
    Well, actually my first post of, "Press Apple - Q, that always works for me" wouldn't have been nearly as effective if I would have said "just kidding" right afterward. I was playing a joke on the guy. It was supposed to sound real.

    Sensitive people! Sheesh!
     
  17. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #17
    Uhh yeah, it took all of 5 seconds to find that. If that's what you mean, yeah I wasted all of 5 seconds on YOU. In any case it was meant to prove a point which obviously you missed. Perhaps it is you who should be the one getting a life. Mine's already too busy to further bother with someone the likes of you. Here's a tip for you: "Let it go.."
     

Share This Page