Mountain Lion iCloud Problem?

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by ilunchbox, Feb 18, 2012.

  1. macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #1
    Hello, i Got ML the other day, installed it and it works fine... BUT when i try to sign in it tells me "You Can not sign in at this time, Try signing in Later"... i tryed re-installing but no cigar... Any Way to fix this ? Thx i feel like im the only 1 that has that error =(
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Sweden
  3. Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
  4. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    #4
    how is it?
    does it work good?
    SMH i want iCloud on ML *tear*
     
  5. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Sweden
    #5
    We can't be the only ones with this problem... Have you found a solution yet? Quite frustrating.
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 20, 2012
    #6
    I'm having same issue

    I installed MOUNTAIN LION this morning and I CANT SIGN INTO ICLOUD AT THIS TIME. I think I have tried everything on the forums I have came across and nothing worked. I'm about to reinstall ML but if that didn't solve the issue for one of you, then I may end up going back to LION. I don't want to give up so hopefully there's a solution in the very near future.
     
  7. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Sweden
    #7
    I tried reinstalling too, but it didn't work for me either. Very strange. Please tell if you come up with a solution.
     
  8. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2011
    #8
    Having the same problem on my brand new Mac Mini. Installed it on my 2010 13" MBP first and didn't have this error, therefore I can exclude that the error is linked to my iCloud account. I also tried with another account with no luck.

    Have reinstalled Lion on my Mini until someone cracks this or Apple releases DP 2.
     
  9. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #9
    Apple Developer

    I have the same problem. Anybody is an Apple Developer? Maybe if you aren´t a developer can´t use de iCloud profile en Mountain Lion...
     
  10. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #10
    Any suggestions?
     
  11. macrumors regular

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Location:
    Canada
    #11
    Probably this.

    I was going to say that you should submit a bug report to Apple, but no one seems to be a developer in the thread...
     
  12. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2012
    #12
    it could be, but I've also used betta's of Lion for developers, and everything was fine. strange.
     
  13. macrumors 68020

    Comeagain?

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Location:
    Spokane, WA
    #13
    This is a dev preview. You shouldn't even have it.

    I have it working just fine.
     
  14. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 16, 2009
    #14
    Well I have a dev account

    Everything's working swimmingly on my 2011 MBP, but I'm having the iCloud login issue on my 2011 Mini. The only thing I can think of is on the MBP I installed over Lion but on the Mini I installed from scratch off a thumb drive (because I installed a SSD). I tried deleting the accounts folder from ~library and even copied the folder over from the MBP but no dice. I'm going to try a fresh install of Lion and upgrade to ML and see what happens.
     
  15. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2012
    #15
    I am part of the apple developer program, I have had this problem since day one and tried a bunch of different installs. I have also posted about this in the dev forums and it's been a whole week now without reply. I don't think anyone can fix this problem but apple themselves...

    Again I am an apple dev so it has nothing to do with having a dev account, our iCloud's are not working for another reason. If anyone on the dev threads posts anything about it I will let you all know, but it looks like we need to wait for a new preview or beta.
     
  16. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 16, 2009
    #16
    Yeah still having the problem after the upgrade route. Just out of curiosity, what model did you install on? Somebody else mentioned they were also having the problem on a mini. Maybe it's model specific?
     
  17. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2012
    #17
    I have a 2011 iMac i5. I have tried upgrading and clean I stalling about 15 times. Tried to setup iCloud from the prefs and not the set up screen. Apple doesn't give any help for betas either.
     
  18. macrumors regular

    Joined:
    Jan 12, 2011
    #18
    Works just fine for me, but that's the nature of beta dev previews. If it doesn't work now it may very well work in the 2nd dev build.
     
  19. macrumors regular

    Joined:
    Jan 12, 2011
    #19
    If you want iCloud you should just stick with Lion and try again when the next ML build is released. Sometimes issues are model specific. You've clean installed it several times without luck. I think it's safe to assume there's a general issue at work here. ML is not very stable anyway so bugs like these are to be expected.
     
  20. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 22, 2011
    #20
    Works like a candy on iMac12,1. 2011 i5 model.
     
  21. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Sweden
    #21
    Reinstalled for the third time, which seems to have fixed the issue.
     
  22. macrumors 65816

    irnchriz

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Scotland
    #22
    Works fine for me. Running ML inside Parallels 7 on Lion. ML is not ready yet to replace Lion, but it's fun to play around with.
     
  23. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #23
    I just reinstall ML in my external HD and iCloud works!!! I have no idea why, but it´s true, reinstall ML and the issue is resolve.
     

Share This Page