My iPod won't synch with my Mac, saying it's been disabled for using too much power?

Discussion in 'iPod' started by FinalxxDistance, Jan 5, 2010.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    #1
    Anyone know how to fix this or what might be causing it? Whenever I connect my iPod (I have a 6th generation Classic) I get this message:

    [​IMG]

    I have no idea what might be causing it or how to fix it, can anyone help? :(
     
  2. macrumors 68000

    NightFox

    Joined:
    May 10, 2005
    Location:
    Shropshire, UK
    #2
    Are you connected to a USB hub? I so, the overall load of all the devices you've got plugged into the hub may be too much for your Mac/PC to supply. Solution is to plug the iPod straight into the computer, or if that's not possible, remove/turn off something else sharing the hub.

    Otherwise, have you tried another USB port?
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    #3
    I'm using the USB cable that came with my iPod to connect it to my computer, I don't have any other USB devices connected to my computer though so I don't know what else to do. I have a MacBook Pro so it only has 2 USB ports, I've used both and it won't work with either.
     
  4. macrumors 68040

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Location:
    Portland, OR
    #4
    Either your computer or your iPod is defective. Debug if further by trying the iPod in a different computer... and see if you can borrow a different iPod (same type) to try in your computer.

    /Jim
     

Share This Page