My Mac Pro & close-ups of MaxSink RAM

Discussion in 'Picture Gallery' started by Monyx, Oct 15, 2006.

  1. macrumors member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Location:
    Australia
    #1
    Mac Pro 2.66 GHz 160GB HD 1GB RAM, ATI x1900xt
    2GB MaxUpgrade Maxsink RAM, 2x WK3200KS 320GB, TwinHan USB2 HDTV tuner.
    Application: Nikon D70 & Sony PD-170P with FCS5, CS2, Aperture 1.5, Capture NX, EyeTV2, CoD2...no complaints so far it is sweet :D


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Location:
    10.0.0.1
    #2
    Sweet ... like your configuration! :cool:

    See you on CoD2! ;-)
     
  3. macrumors regular

    nickelbackmac

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Location:
    Jonesboro, Arkansas USA
    #3
    SWEET!!!!! I might just have to look at bringing one of the office's Mac Pros home...
     
  4. macrumors 68000

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    Gainesville, FL
    #4
    majorly envious right now!

    CONGRATS! how does NX run on it? I'm really hoping it goes universal soon, I love the thing but batching even NEFs from the D1 takes a while.
     
  5. macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #5
    these pics werent good enough... how bout you send the mp to me so i can get a better look... :rolleyes:
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Location:
    Boston, MA
    #6
    Word. Lovin' the close-ups as well as your config.
     
  7. macrumors 6502a

    Clydefrog

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    Pittsburgh,PA
  8. macrumors 68030

    xfiftyfour

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Clemson, SC
    #8
    me too. :(
     
  9. macrumors 68040

    Killyp

    Joined:
    Jun 14, 2006
    #9
    I NEED a MacPro! My MacBook Pro took 10 hours to render 19 frames of the last Blender animation I made...
     
  10. macrumors 68030

    xfiftyfour

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Clemson, SC
    #10
    :p I *need* one too! My MB takes too long to convert tv shows into iPod format! ... :p
     
  11. macrumors 6502

    knome

    Joined:
    Sep 7, 2006
    #11
    Hey thats my configuration, except i have a miglia instead of what ever that is.
     
  12. macrumors 6502a

    Clydefrog

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    Pittsburgh,PA
    #12
    yeah you sure that tuner card works for mac.....looks like a typical box for windows:D
     
  13. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Location:
    Australia
    #13
    TBO haven't done much in NX apart from optimising/JPGs from a few individual NEFs, but I think it's faster than my DC 2.3 G5.

    You're right, generic cheap PC but absolutely works a treat with EyeTV 2.3 as EyeTV is bundled with the same TwinHan hardware (but coloured white over here). I thought it'd be a hassle burning my DTV stuff until I grab an Xbox for media server...but with no need to render the native MPEG2 multiplexed files - they're burnt in a flash!
     

Share This Page