My main Mavericks bugs. Anyone else getting this?

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by travisbrowning, Jun 15, 2013.

  1. macrumors member

    travisbrowning

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Location:
    Fort Walton Beach, FL
    #1
    So far, Mavericks is awesome, probably my favorite release since Snow Leopard. I think every single feature it adds is much needed and well implemented. However, these are my main bugs, anyone else getting them or find a way around them?

    - When using a mouse gesture to go back in Safari, the page loads for a second, then goes completely white and I have to cmd + r to refresh it real quick. This seems to happen more on Reddit than anywhere else and it happened in Mountain Lion a little bit too.

    - Youtube videos seem to really work the system and bog it down. I know flash is known to do that, but it seems quite a bit more pronounced than how it was in Mountain Lion.
     
  2. macrumors 68030

    Krazy Bill

    Joined:
    Dec 21, 2011
    #2
    Yes, I've noticed the "white screen" when back-paging Safari using a swipe. But honestly, just like all other Safari versions before, the behavior seems to be site-specific.
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Location:
    Virginia
    #3
    I get that behavior now with 10.8.4.

    really annoying
     
  4. macrumors 6502a

    Baklava

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Location:
    Germany
    #4
    I noticed the same issue with with blank page.
     
  5. macrumors member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #5
    I have noticed the first problem. Another one is the glitch when opening a second tab in safari, nothing too serious though.
     
  6. macrumors member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    #6
    there's a guide here on MR on how to use ClicktoPlugin but I can't find it (googled and searched the threads for a couple of minutes, so if someone knows which one i'm talking about please link :eek:).

    It makes use of QT/html5 instead of flash, might be worth a shot.
    + we can know if it works with safari in Mavericks :)
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2013
    #7
    I get the same thing on preview 5

    plus lots of instances of links not working and typing in a url does not cause navigating to the entered url. Safari is basically hosed in the last 2 releases
     
  8. macrumors member

    jaknudsen

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Oslo, Norway
    #8
    Have you tried http://www.youtube.com/html5 ?
     

Share This Page