Need a little help with dashcode

Discussion in 'Web Design and Development' started by jimh51, May 27, 2011.

  1. jimh51, May 27, 2011
    Last edited: May 28, 2011

    macrumors newbie

    Joined:
    May 27, 2011
    Location:
    IL
    #1
    Went though Dashboard widget tutorial in the Dashcode user guide. Using the widget count down to your birthday, for my grandson. It worked fine, so I made 1 for my granddaughter. When trying to run it I get this error.

    This widget is already installed on your computer but, it's named jacobBD". Would you like to replace the widget "jacobBD with the widget "lilyBD"?

    How do I make more than 1 widget of a kind?
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2004
    Location:
    portland
    #2
    sounds like there is a conflict with the naming of the widgets and thats why it wants to replace the previous one even though the content is different.

    its been a while since i made a widget, but I am guessing you need to look at the 'info.plist' file and make sure that the name being used in this new widget is not the same as the one in your previous widget.

    make sense?

    m
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 27, 2011
    Location:
    IL
    #3
    Thanks

    Thanks, you are right.
     

Share This Page