Need some help with Dreamweaver please

Discussion in 'Web Design and Development' started by minitrialer, Dec 20, 2005.

  1. macrumors member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Location:
    Uk,Suffolk,Ipswich
    #1
    I am just learning to make a basic website in Dreamweaver MX and have gone in and totally guessed it all from scratch and when previewing in browser if i click on a link i have made to another page it will show the layers but not the background, or any pictures, or any of my flash files, it could be something very simple that is wrong but i have briefly searched the forum and google and had a look at DW but could not find the answer. Thanks in advance.
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Location:
    Southern California
    #2
    Well, usually when you preview, only static elements will work properly. Anything requiring PHP, Flash, etc. relies on server-side scripting and will need to be uploaded for full testing purposes.
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Location:
    Uk,Suffolk,Ipswich
    #3
    Thanks ever so much, appreciate it, as i said i don't really know what i am doing i just thought something had gone wrong.thanks again!
     
  4. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Location:
    Uk,Suffolk,Ipswich
  5. macrumors 603

    OutThere

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Location:
    NYC
    #5
    You might want to give more details about how your website is put together, what it has in it, and how it is stuctured, and, ideally, give us the code or a link to where it might be hosted so we can look at it and help you out better.
     
  6. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Location:
    Uk,Suffolk,Ipswich
    #6
    Yer sorry i have not been very descriptive, the reason for this is because i literally do not know what i am doing. As it happens i managed to fix it as far as i am aware, i think it was a problem to do with where the pictures etc. where stored and it seems to be ok, it isn't online yet but hopefully will be in the next month or so if we get enough photographs. Thanks fo your help, and sorry i couldn't really be any more descriptive than i was.( i think it was put together ok just as make a new website but for some reason they all say template by them, however i don't think they should all be templates, but it seems to be working)
    Cheers
    Dan
     

Share This Page