Netgear DG834 trouble

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Mr LuLu, Jun 11, 2005.

  1. Mr LuLu macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    www.bottleofbroon.co.uk
    #1
    Hi all, first post so take it easy on me :)

    I've already run a search to see if I can answer this with an older post but I've had no joy at all so here I go. I'm not the most technically minded guy but I can follow instructions and would really appreciate some help on this.

    Bit of background first.

    20" iMac G5 1.8Ghz
    1gb Ram, 160gb HD
    OS 10.3.9

    and a pc :)

    So I currently use AOL as my isp though this will change to UK Onlines 8mbs service in a few days. I was connecting the Mac to the internet through the pc using Internet Connection Sharing (ICS) and everything was fine until an update from AOL stopped the ICS from working!
    I then bought a Netgear DG834 and plumbed it all in using the 'wizard' option. Now I can access the internet without the pc and all was well until I tried to access my MSN mail on the Mac.
    Nothing. Cant even access the MSN homepage or Microsoft.com for that matter.
    Nor can I access it from the pc.
    I can access my gmail account, Limewire, Skype and the iTMS. I can even use MSN Messenger still. I just cant get onto those sites or grab my mail.

    I'm thinking that perhaps I need to tweak a few settings on the Mac and pc to get them but wouldn't know the first place to start. I can provide my Network settings of you need them.

    Help!

    and thanks in advance :D
     
  2. Mr LuLu thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    www.bottleofbroon.co.uk
    #2
    Problem solved! :D

    still glad I posted though, looks like this is what I needed.

    A Mac forum!!! :D
     

Share This Page