Network—imacs crash all in ones don’t

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by metrolotus, Feb 25, 2003.

  1. metrolotus macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2002
    #1
    This is a weird one. I have a lab in my school system and one of the labs has an issue.

    There are 5 imacs and 19 all in ones G3s.

    We use Mac manager to manage the system.

    Here the rub,
    The 5 imacs hang often, -- the all-in-ones solid.

    I have tested all network connections and cables I have even gone as far as to move one iMac onto a cable that a all-in-one was on and it hung but the all-in-one was solid.

    My predecessor imaged the all-in-one and he used the image on the imacs.

    -Mac manager
    -Network assistant
    -9.2.2

    I know the obvious answer but the super doesn’t want to do it (rebuild the image for the imacs)


    Any ideas

    THX
     
  2. timbloom macrumors 6502a

    timbloom

    Joined:
    Jan 19, 2002
    #2
    it might sound repetitive, but you might check the firmware version for these imacs, and make sure they have enough ram installed.

    Being as though they are all running 9.2.2, I dont see how the image would be incompatible between the two machines, unless the 9.2.2 was incrementally updated from the original OS that came on the all-in-one's, that might have system enablers that the iMacs don't need.
    Is that the case?
     
  3. idkew macrumors 68020

    idkew

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Location:
    where the concrete to dirt ratio is better
    #3
    my guess is what you don't want to do.

    rebuid 'em.
     

Share This Page