Network Connection drops

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by dch57, Mar 26, 2007.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2007
    #1
    I am using a Airport Extreme base station and connecting to a Power Mac that is connected via ethernet to the network. I have no problems connecting to the network but after a period of time my connection is lost I must re enter my security codes. I would think that I would always be connected and never have to relog. It is real pain. Any thought would be appreciated.
     
  2. macrumors 68040

    patrick0brien

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Location:
    The West Loop
    #2
    -dch57

    Hmmm, could be on the AEBS side. Start there.

    How does your :apple:TV fit into this picture?
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2007
    #3
    I am using AEBS to the ATV. ATV works great all functions work just can't figure out why my network connection drops between the ATV and iTunes. My other connections between other PC work fine just ATV.
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    #4
    The issues were that logic 7.2.1 didn't fully support quad processors (ie it would only utilise 2 cores, or 50% of each core meaning half the power overall), and then 7.2.2 came out and supported all four cores on the mac pros straight away - this pissed quad g5 owners off no end!

    It's been over a year they haven't been able to utilise the other 2 cores on their machine, but now finally, it's all good. I only have a dual core 2.0 so it doesn't affect me much, but at least it shows apple didn't completely leave quad g5 owners in the lurch, even if it IS a year late and they supported the intels first
     

Share This Page