Network failure

Discussion in 'macOS' started by bigboy99, Jan 7, 2006.

  1. bigboy99 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Location:
    Deep in the Heart of Tejas
    #1
    When awaking from sleep on battery power my G4 cannot find the preferred network (WPA). Airport indicates full signal, but the ISP is not connected. After starting Network Diagnostics the green lights all come back on and connection is restablished. Is this normal?

    At least I don't see lines on my display. :D
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    Is Network Diagnostics triggering the connection or is it just taking an abnormally long time to connect?

    I'm glad you don't have a problem with the lines, it's a refreshing relief. :D
     
  3. bigboy99 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Location:
    Deep in the Heart of Tejas
    #3
    It takes a while either way, so I'm not sure if it would connect on it's own. I'll wait it out next time.
     
  4. superbovine macrumors 68030

    superbovine

    Joined:
    Nov 7, 2003
    #4
    I've experienced this before, I usually enable/disable my network card and that fixes it.
     
  5. alexstein macrumors 6502a

    alexstein

    Joined:
    Aug 23, 2004
    #5
    This happens to me sometimes to but only if the signal strength is on the low side. Like you said: Give it some time to find the network and everything will be fine.
     

Share This Page