New iPod (4G, 20GB Color) Problem Importing

Discussion in 'iPod' started by JasonDawg18, Aug 22, 2005.

  1. JasonDawg18 macrumors regular


    Jul 30, 2005
    Hi Guys,

    I need your brains!

    I just got a new ipod (4th Gen, 20GB Color) and LOVE it.

    BUT, I can't get the music to properly import. It'll do 3 or 4 songs and then give me error message (-36).

    Any advice? I've looked all over the internet, but get no solid answers.

  2. ReanimationLP macrumors 68030


    Jan 8, 2005
    On the moon.
    I get this too. May be the connection. Try restoring it maybe? I dunno. x_x

    I just kept reconnecting and disconnecting before it got all of my moozic on it. :D
  3. JeDiBoYTJ macrumors 6502a


    Jun 22, 2004
    Ft. Lauderdale, FL

    i would try a reformat of the ipod itself. use the iPod Software Updater located in your Utilities folder in Applications. make sure you are using the latest one (iPod Updater 2005-06-26), then click "Restore" and wait. it should give you a nice, squeaky clean iPod. then try adding your music again.
  4. JasonDawg18 thread starter macrumors regular


    Jul 30, 2005
    I've tried restoring it through the ipod updater and still get the same errors. Is there any other way to reformat the iPod drive?

    I read on another forum that it could be the cord/connection. So, I ordered an apple iPod firewire cord hoping it'll correct that. It's annoying to keep disconnecting it only to be able to copy a few songs.

    Any other thoughts?


Share This Page