New item under get info in 10.4.3?

Discussion in 'macOS' started by Flying Llama, Nov 1, 2005.

  1. Flying Llama macrumors 6502a

    Flying Llama

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #1
    Is it just me or does 10.4.3 have a new "architecture" section under get info?
     

    Attached Files:

  2. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #2
    Nice find. That just means the switch could be sooner than we realize.
     
  3. Lacero macrumors 604

    Lacero

    Joined:
    Jan 20, 2005
  4. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
  5. Flying Llama thread starter macrumors 6502a

    Flying Llama

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #5
    In contrast, xCode has "Intel, PowerPC". (Yes I know my Xcode is outdated! :D )

    llama
     

    Attached Files:

  6. stevietheb macrumors 6502a

    stevietheb

    Joined:
    Jan 15, 2004
    Location:
    Houston
    #6
    Yeah, I noticed that too. I guess "mactel" is getting closer.
     
  7. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #7
    New version of Cyberduck is also compiled for both architectures...

    Edit: But SubEthaEdit apparently has been dual-architectural :))) for quite a while...

    Edit2: Found another one, PHP Function. :)
     

    Attached Files:

  8. kwajo.com macrumors 6502a

    kwajo.com

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Bay of Fundy
    #8
    very cool, though I can't find any apps on my system that are built for both :(
     
  9. Will Cheyney macrumors 6502a

    Will Cheyney

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Location:
    United Kingdom
    #9
    Photo Booth is the first app from Apple to be universally compiled:
     

    Attached Files:

  10. stridey macrumors 65816

    stridey

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Location:
    Massachusetts, Connecticut
    #10
    You can also see this in column view now too.
     

    Attached Files:

  11. Will Cheyney macrumors 6502a

    Will Cheyney

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Location:
    United Kingdom
    #11
    Yeh, that's where Mitthrawnuruodo got his screen grabs from.
     
  12. stridey macrumors 65816

    stridey

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Location:
    Massachusetts, Connecticut
    #12
    Right you are. I should be more perceptive. :p :)
     
  13. slimflem macrumors regular

    slimflem

    Joined:
    Sep 10, 2005
    #13

    Speaking of XCode, has anyone upgraded to 2.2 yet and noticed a new CPU PrefPanel in System Preferences? I am pretty sure it was put there by XCode.
     

    Attached Files:

  14. Apple macrumors 6502

    Apple

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Location:
    Charlotte, NC
    #14
    It must be xCode because it isnt there with a no-xcode 10.4.3
     

Share This Page