New Mac..web browser won't work...please help

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by DTMfan, May 12, 2011.

  1. macrumors member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #1
    Hi,
    I have a new Imac and brought it home. Its connected to my network fine, but anytime I try to open up chrome or firefox it brings up wildblue.com internet network service. I can't navigate away from it. When I try to reset my home page it doesn't matter, it will still try to bring this up? Is this some kind of virus somehow on my mac? Never seen anything like it. I'm using comcast for my internet service provider currently. Thanks for any and all help.
     
  2. macrumors 68020

    Thomas Veil

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Location:
    Reality
    #2
    When I got my iMac I had to call the ISP to get them to activate something on their end.
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #3
    that is good info to know! Ill have to do that. Its like its try to pull some other network service even though it shows my router actively connected. So bizzarre
     
  4. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #4
    well tried and called comcast..said everything is showing connected normally?!

    Safari is the only browser that is working without trying to pull up wildblue.com all the time.
     
  5. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #5
    There has never been a virus in the wild that affects Mac OS X since it was released 10 years ago. The handful of trojans that exist can be easily avoided with some education and common sense and care in what software you install:
    Read the section "Why am I being redirected to other sites?" in the link above.
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Location:
    Brisbane
    #6
    Is there anything in the proxy settings in Firefox network settings?
     

Share This Page