Newbie Q

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by Bigdawg4, Aug 15, 2012.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
    #1
    Apple TV seems to be working fine except for the mirroring from my iPad. AirPlay is set up and I can see photos and have actually set the photos on my iPhone as the ATV screen saver. Can someone help with the mirroring please? I'm trying to watch MaxGo on the iPad and mirror to my ATV...
     
  2. macrumors 6502a

    Feed Me

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Location:
    Location Location
  3. macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #3
    If I understand correctly you need to enable mirroring from your iPad .

    Should look something like this
     

    Attached Files:

  4. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
    #4
    Yes, I enabled

    AirPlay on the iPad and I actually have sound but no pic. The movie sound is playing thru my tv but all I see are the default apps to choose from. Sorry, should have said that earlier...
     
  5. macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #5
    What generation ATV is it and how is it connected to your HDTV.
     
  6. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
    #6
    ATV 3, just purchased from BB. It is conn with an HDMI cable
     
  7. macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #7
    So your airplay setting on your iPad looks like the image I posted ? It has a blue on icon ?

    If so use your remote app to go to the home screen on the Apple TV then try mirroring again.
     
  8. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
    #8
    When you say home screen, you mean the screen that has all the apps correct? I have to leave that screen to launch the MaxGo app that allows me to view any movie currently airing this month on Cinimax.

    Thx for the help btw...
     
  9. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
    #9
    Peace... It seems this is a MaxGo issue. I tried YouTube, Vimeo and yahoo news videos all of which work. So I will have to try and contact Cinimax and ask why. Thx again for your help!!!
     

Share This Page