No iPod Recognition...

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by stridey, Jun 24, 2005.

  1. stridey macrumors 65816

    stridey

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Location:
    Massachusetts, Connecticut
    #1
    My iPod is no longer being recognized on its Firewire connection. iTunes, the Finder, and iPod Software Updater all fail to find it. However, it does charge, it just doesn't get found or mounted. Any ideas?
     
  2. runninmac macrumors 65816

    runninmac

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Location:
    Rockford MI
    #2
    Try replug the Firewire cord ,a USB connection if you have one, restart your computer, reset your iPod (worked for me once). If none of those work do a quick search becuase I know this has been brought up before.
     
  3. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
  4. stridey thread starter macrumors 65816

    stridey

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Location:
    Massachusetts, Connecticut
    #4
    No luck. Tried the works, now it's time for Disk mode, wipe and re-import from iTunes. So, can anybody help me erase the iPod in disk mode? I've done a search, but came up with nothing useful, and the Apple docs are just plain wrong/contradictory.

    Edit: for clarification. I can get my iPod into disk mode, where it says "Ok to disconnect" but can't erase it.
     
  5. ATRAX macrumors newbie

    ATRAX

    Joined:
    May 17, 2005
    #5
    My little sister is having the same exact problem with her iPod. Her PC won't recognize it and tried resetting it to no avail. Anyone find a fix for this?
     

Share This Page