No Left Light on Airport Extreme Base Station

Discussion in 'Mac Accessories' started by Cooknn, Sep 1, 2005.

  1. Cooknn macrumors 68020

    Cooknn

    Joined:
    Aug 23, 2003
    Location:
    Fort Myers, FL
    #1
    I'm trying to communicate wirelessly between my cable modem and my Power Mac. I have a new Airport Extreme Base Station with a patch cable plugged into the cable modem and my Power Mac has an Airport Extreme card (showing up in System Profiler) with wireless network not available. My base station is plugged into the wall and there's no left light to indicate that it's sending out a wireless signal. My Power Mac is about 6 feet away. I had a network cable plugged in directly but I'm setting up this wireless network in preparation for a new PowerBook :p

    How do I get the base station to talk to my Power Mac :confused:
     
  2. reberto macrumors 65816

    reberto

    Joined:
    Jul 20, 2005
    #2
    Did you unplug the cable that was (or is) in the Power mac?
     
  3. Cooknn thread starter macrumors 68020

    Cooknn

    Joined:
    Aug 23, 2003
    Location:
    Fort Myers, FL
    #3
    Yes. For now - so I can connect - it's plugged in. Makes no difference though. My box isn't seeing the base station :(
     
  4. JupiterTwo macrumors 6502

    JupiterTwo

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    GB
    #4
    Have you turned on any security settings on the base station - mac address filtering, WEP/WPA, closed network etc? if so it might be worth turning these off temporarily?
     
  5. Cooknn thread starter macrumors 68020

    Cooknn

    Joined:
    Aug 23, 2003
    Location:
    Fort Myers, FL

Share This Page