no "ok to disconnect" message on 4G iPod?

Discussion in 'Macintosh Computers' started by buggybear, Feb 24, 2005.

  1. macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    #1
    I don't get the "ok to disconnect message" on my 4G iPod; it just goes straight into the main menu, instead. Is this how it should be? I preferred the "ok" message for peace of mind..
     
  2. macrumors 68020

    Joined:
    Jan 23, 2005
    #2
    Did you get the new update?

    If yes, this happed before...

    1) you can restore.
    2) you can make sure iTunes isn't automatically ejecting the iPod by checking if its still there. If it is, just click eject.

    I don't know any other ways...

    You can hold MENU and PLAY to reset it also.
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    #3
    So is IS supposed to show this message? It has never shown it since new, so I wondered if it had been abandoned for the 4G.
     
  4. macrumors 68020

    bennetsaysargh

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    New York
    #4
    i never had it on the 4G, but if the ipod is booted into fw disk mode, (by at the apple screen on a reboot holing down enter and play) it will show the message.
     
  5. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5
    It's normal. From memory, mine (a 4G) goes straight to the main menu. It might flash with the 'OK to disconnect' message first, but only momentarily.
     
  6. macrumors 68000

    neut

    Joined:
    Nov 27, 2001
    Location:
    here (for now)
    #6
    my photo goes straight to the main menu after dismount ...


    peace | neut
     
  7. Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #7
    My mini used to show the "Ok to disconnect", but stopped after the 1.2 update (the current one is 1.3), so I think you're safe... :)
     

Share This Page