No "piles" in Panther?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by MacsRgr8, May 20, 2003.

  1. MacsRgr8 macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
    #1
  2. maradong macrumors 65816

    maradong

    Joined:
    Mar 7, 2003
    Location:
    Luxembourg
    #2
    Re: No "piles" in Panther?

    i hope they bring the pile feature in the os. its really what so many people have been looking for...
     
  3. Bengt77 macrumors 68000

    Bengt77

    Joined:
    Jun 7, 2002
    Location:
    Europe
    #3
    Re: No "piles" in Panther?

    Contradictio in terminis, anyone?!
     
  4. MacsRgr8 thread starter macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
    #4
    Re: Re: No "piles" in Panther?

    :D

    I know, I know.....
     
  5. Jaykay macrumors 6502a

    Jaykay

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Location:
    Ireland
    #5
    damnit, this better not happen. I really like the idea of piles. Panther is going to be nice though.....
     
  6. Freg3000 macrumors 68000

    Freg3000

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Location:
    New York
    #6
    It will happen, simply because MOSR says it won't. They have been so off for the last....ahhhhhh.....few years now?:)
     

Share This Page