No sound in Gaming Apps!!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by this is funah, Nov 8, 2005.

  1. this is funah macrumors 6502

    this is funah

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Location:
    Berlin, Germany
    #1
    for some reason my sound is disabled in all my gaming apps... system sounds work fine (volume up and volume down "pops") as well as itunes and ichat sounds.. all of a sudden battlefield 1942 became silent, and another game notified me "Unable to initialize sound! (3)"

    please help! this is extreeeemely frustrating
     
  2. this is funah thread starter macrumors 6502

    this is funah

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Location:
    Berlin, Germany
    #2
    okay this is really aggrivating...

    it may be this "SIMBL" app i installed... but it wont let me delete it because it is "in use"... i quit all my apps and it still says its in use... how do i delete these things?
     
  3. this is funah thread starter macrumors 6502

    this is funah

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Location:
    Berlin, Germany
  4. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #4
    As soon as someone can help you, they will. Just wait. No need to spam your own thread.
     
  5. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5
    Try opening Garageband and then quitting it assuming you have it. :)
     
  6. this is funah thread starter macrumors 6502

    this is funah

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Location:
    Berlin, Germany
    #6
    thank you soooo much i called up apple and they told me to restore the system libraries, and all i had to do was open and close garagband! i knew it had to be some conflict!

    you sure are one maaaaaddd j00!
     
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  8. this is funah thread starter macrumors 6502

    this is funah

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Location:
    Berlin, Germany
    #8
    now is this "previous systems" folder of any use to me anymore? it is taking up 5GB of space.
     
  9. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #9
    It's very delete-able so long as you've got all your preferences (bookmarks etc.) and such from it.
     

Share This Page