Not enough memory for Tunes?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by G5Unit, Nov 19, 2005.

  1. G5Unit macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
    #1
    After installing a new UI on my system(I think Aqua extreme or smooth stripe) or after installing the new firmware update (PowerMac G5 late 2004) I opened iTunes and this pops up:

    What do I do?
     

    Attached Files:

  2. Soulstorm macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #2
    First, of all,. try to be more specific.

    What version of OS are you using, what UI did you install and from what company, give us your system specifications, tell us if you encounter this problem often... How do you expect us to figure out what is going on? :)
     
  3. G5Unit thread starter macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
    #3
    Guess that would havebeen better ok:
    Single 1.8Ghz PowerMac G5 (late 2004)
    1.25Gb ram
    80GB HD
    X800XT
    Mac OS X Tiger 10.4.3

    I can no longer get onto itunes
    http://www.maxthemes.com/themes/?theme=Aqua%20Extreme
     
  4. belvdr macrumors 601

    Joined:
    Aug 15, 2005
    #4
    I'd open Activity Monitor, or top in Terminal, and see if anything is using up vast amounts of memory.

    I wonder if iTunes is hosed somehow.
     
  5. G5Unit thread starter macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
    #5
    I already did that. I fixed it by the way, I just re-installed itunes. Thanks everyone.
     

Share This Page