Not sure what to do with these files...Help Please

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Bullers, Jun 25, 2006.

  1. Bullers macrumors newbie

    Bullers

    Joined:
    May 27, 2006
    #1
    Hey

    Im new to macs so I'm not sure what to do with these files in Macintosh HD (SV_Config.db and SV_Events.db)
    When I try to delete them it always asks for a password, so I think they may be system files??

    Is there anyway to move them to another place??

    Thanks
     

    Attached Files:

  2. AlBDamned macrumors 68030

    AlBDamned

    Joined:
    Mar 14, 2005
    #2
    Can you click on each one and press command (apple key) and I to get info and see what the ownership is of them?
     
  3. Bullers thread starter macrumors newbie

    Bullers

    Joined:
    May 27, 2006
    #3
    Both are:
    "Read Only"
    Owned By "System"
    Group - "Admin"
     
  4. AlBDamned macrumors 68030

    AlBDamned

    Joined:
    Mar 14, 2005
  5. Bullers thread starter macrumors newbie

    Bullers

    Joined:
    May 27, 2006
    #5
    Macbook, Any Ideas?
     
  6. AlBDamned macrumors 68030

    AlBDamned

    Joined:
    Mar 14, 2005
    #6

    Thought so. I can't find those files on here (PowerBook) so it might be OS X intel-specific. Sorry!
     
  7. Bullers thread starter macrumors newbie

    Bullers

    Joined:
    May 27, 2006
    #7
    Oh right ok, thanks for your help anyway :)
     
  8. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #8
    Hmm, I've never seen those files before (on x86 or PPC) and Google doesn't know anything about them :eek: :confused:
     
  9. AlBDamned macrumors 68030

    AlBDamned

    Joined:
    Mar 14, 2005
    #9
    Very strange!
     
  10. Shadow macrumors 68000

    Shadow

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Location:
    Keele, United Kingdom
    #10
    They arn't on my MacBook. Have you installed any software recently?
     
  11. Bullers thread starter macrumors newbie

    Bullers

    Joined:
    May 27, 2006
    #11
    I deleted the files, everything seems to be fine. I think the files were from some software I installed.
    Thanks for all your help :)
     

Share This Page