Noticed an Intel Safari problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by iEdd, Jan 29, 2006.

  1. iEdd macrumors 68000

    iEdd

    Joined:
    Aug 8, 2005
    Location:
    Australia
    #1
    I decided to put something else up on sale on eBay and after a couple of stages through the listing process, after you click continue the url of the correct page tries to load, but then it changes and takes you to eBay's home page.
    The problem doesn't occur in Firefox.
     
  2. MacEffects macrumors 6502

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Location:
    Darkspear
    #2
    Same thing happened to me too... Its very annoying to say the least when you get your stuff described and ready, and it doesn't work, and you start all over again... I too would be interested in any further info on this.
     
  3. ClaphamChris macrumors regular

    Joined:
    May 7, 2003
    Location:
    London, UK
    #3
    Same with PPC - or at least it was

    I had the same frustration with Safari a few months ago. Think I was still on 10.3.9 then and the associated build of Safari.

    Don't know whether it's been cleared up for PPC or not as yet, but it's certainly not a new problem.

    And sympathies - it's annoying as hell, isn't it?
     
  4. dolphin842 macrumors 65816

    dolphin842

    Joined:
    Jul 14, 2004
    #4
    For what it's worth, I was able to get an ebay listing through on Safari 2.0.3 (PPC, 10.4.4). Perhaps a fix is on the way for the Intel side?
     

Share This Page