nVidia GeForce 6800

Discussion in 'Macintosh Computers' started by Veldek, Oct 15, 2004.

  1. macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #1
    I received my new PowerMac (see sig) yesterday and have a question concerning the two DVI connectors from the Geforce 6800. When I connect my display (through the VGA-DVI connector) to one of the DVI ports, everything works fine. But when I try to use the other port, the display doesn’t get a signal. Is the second port broken or is it only for dual displays?displays?
     
  2. thread starter macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #2
    Perhaps I should clarify a little. I just want to know if a graphics card (not necessarily a 6800) with two DVI ports should support the display at both ports.
     
  3. macrumors 601

    Chaszmyr

    Joined:
    Aug 9, 2002
    #3
    It sounds to me like the second connector is broken. It should support a display on both ports. (It is, however, possible that the second port only works if there is also a display plugged into the first)
     
  4. macrumors 65816

    vollspacken

    Joined:
    Oct 17, 2002
    Location:
    Boogie-Down Berlintown
    #4
    Veldek, da werd ich aber neidisch... :)

    (I'm getting pretty jealous...)

    vSpacken
     
  5. thread starter macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #5
    Hehe, vom Munde abgespart... ;)
     

Share This Page