O avatar, where art thou?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by sammich, Feb 1, 2013.

  1. macrumors 601

    sammich

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Location:
    Sarcasmville.
    #1
    Okay, theatrics out of the way. My avatar has been MIA for the last few months, and I wasn't bothered by it until quite recently.

    I'm just wondering where it had gone to? I set it at least a year ago, and due to my poor data archiving skills, I don't seem to have a copy of the original. This must've happened to more than one person? Or is this just one unlucky sammich?

    (part of my not noticing is that my avatar is in fact cached with Safari on my iPhone, but my avatar is animated and saving it to the camera roll only saves one of the frames).

    So, am I SOL and have to make another one? (maybe I'm hoping that somehow one of you guys have a cached copy of it)
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    I still see this as your avatar, is that the wrong one?

    [​IMG]
     
  3. thread starter macrumors 601

    sammich

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Location:
    Sarcasmville.
    #3
    It might be cached. Maybe you could upload a copy of it?
     

    Attached Files:

  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
    Does this ZIP work for you.
     

    Attached Files:

  5. thread starter macrumors 601

    sammich

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Location:
    Sarcasmville.
    #5
    There it is :) Thanks very much for that. Just need to wait a 'couple hours' to see if it works.
     
  6. macrumors 601

    Mr. Retrofire

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Location:
    www.emiliana.cl
    #6
    Do you use a WebKit-based browser (Safari, Chrome...)? They have sometimes a problem with certain pictures. No problem with Firefox.
     
  7. macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #7
    Not a Webkit problem. Visible in Safari.
     
  8. macrumors 601

    Mr. Retrofire

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Location:
    www.emiliana.cl
    #8
    I did say:
    “They have sometimes a problem with certain pictures.”

    and not:
    “They have always a problem with all pictures.”

    So it is still a possible problem with WebKit-based browsers, because i did not see this problem in non-WebKit based browsers.
     

Share This Page