OK mac fans...could not find ppoe server????

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by ISO:HELP, Nov 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ISO:HELP macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #1
    WTF is that...

    i am working with a network the g5 is my tower running osx newest version as well as the airport extreme....

    my father is clueless as to what is going on..something tells me that this ppoe server crap is the reason why i cant port foward.

    im a little slow @ computers but would love to learn wtf is wrong with my settings...

    PLEASE help..

    ED
     
  2. 4np macrumors 6502a

    4np

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Location:
    The Netherlands
    #2
    pppoe? that's a crap protocol... talk to your provider :)
     
  3. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #3


    the thing is that i think once we switched to wireless the ppoe started to come up..

    i dont know how to shut it off?
     
  4. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
  5. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
  6. ISO:HELP thread starter macrumors regular

    ISO:HELP

    Joined:
    Oct 23, 2006
  7. PYR0M310N macrumors 6502a

    PYR0M310N

    Joined:
    Aug 29, 2006
    #7
    thats a problem with your service provider, so you need to talk to them
     
  8. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #8
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page