Old Macintosh SE FDHD: Should I buy?

Discussion in 'General Mac Discussion' started by LucasLand, Sep 29, 2003.

  1. LucasLand macrumors 6502a

    LucasLand

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Location:
    New England
    #1
    My apartment manager likes to collect old junk and sell the stuff at his tag sales. Today i was in his storage room talking to him when i noticed he has an old Macintosh SE FDHD sitting on the table. I inquired about it and he said it works fine. he said an old tenant left it behind when they moved. He said i could buy for ten bucks. Should I buy it? How much are they worth? I was thinking it would be neat to also own a vintage apple computer.
     
  2. mmmdreg macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #2
    Well it's not going to stand to much use but $10 isn't exactly a big amount in the grand scheme of things so if you want it, get it.
     
  3. vollspacken macrumors 65816

    vollspacken

    Joined:
    Oct 17, 2002
    Location:
    Boogie-Down Berlintown
    #3
    that's a fine machine... get it, 10 bucks is a very nice price, too...

    vSpacken
     
  4. baby duck monge macrumors 68000

    baby duck monge

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Location:
    Memphis, TN
    #4
    for $10 i think you can't go wrong. especially since you expressed desire to have some old-school mac products.
     
  5. applemacdude macrumors 68040

    applemacdude

    Joined:
    Mar 26, 2001
    Location:
    Over The Rainbow
    #5
    Go for it... Add the max 4mb ram and a 10gig hd and put mac os 7.1 on it. Maybe mod it or leave it as it is....
     
  6. oldschool macrumors 65816

    oldschool

    Joined:
    Sep 30, 2003
    #6
    leave it as is! My LCIII is staying with 35 megs of hd space. Thats all you need. The think worked better than my performa. Don't mess with a good thing. Be fruitful and multiply. Don't try to kill a fly with a shotgun. Don't drink and drive.
     
  7. vollspacken macrumors 65816

    vollspacken

    Joined:
    Oct 17, 2002
    Location:
    Boogie-Down Berlintown
    #7
    nah, get the most out of your machine...

    I have 128MB RAM, a 9GB HD, and an RJ-45 network card in my SE/30, that machine is THE BOMB..!

    try to put a big SCSI drive in there max out the RAM (4 megs are c.h.e.a.p.), get an external CD-rom OR, try to get a working SE/30 board...

    for more info on what you can do with your machine, try here

    vSpacken
     

Share This Page