OmniWeb and MacRumors?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by tjwett, Dec 31, 2003.

  1. tjwett macrumors 68000

    tjwett

    Joined:
    May 6, 2002
    Location:
    Brooklyn, NYC
    #1
    So what's the deal here? Can any fellow OmniWeb users tell me why the Submit button simply does nothing in these forums under OmniWeb? I can log in, search, everything but Submit a post. This is a drag.
     
  2. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #2
    Re: OmniWeb and MacRumors?

    Works fine for me.
     
  3. tjwett thread starter macrumors 68000

    tjwett

    Joined:
    May 6, 2002
    Location:
    Brooklyn, NYC
    #3
    Re: Re: OmniWeb and MacRumors?

    OK, now I'm confused. Are you running Panther and OmniWeb 4.5? What are your preference settings like? I don't see anything obvious that would be causing this for me. Any help would be great. I'd really like to stop launching Safari everytime I want to post here, ugh, like right now. I hate when I forget, like right now. Time to Copy and Paste again!
     
  4. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #4
    Re: Re: Re: OmniWeb and MacRumors?

    I am running MacOS X 10.3.2. I am a have a paid license for OmniWeb 4.5. I have no idea what I might be doing right. Since MacOS X 10.0, OmniWeb has been my most robust browser. Safari and Camino are excellent as well, but they are relative newcomers to the scene. One thing that you might do is to set your Quicktime MIME settings to their default values. Just about all of my OmniWeb preferences are set to their default values. Java and JavaScript are enabled. But, hey, I'm grasping at straws here. OmniWeb just works.
     
  5. tjwett thread starter macrumors 68000

    tjwett

    Joined:
    May 6, 2002
    Location:
    Brooklyn, NYC
    #5
    Re: Re: Re: Re: OmniWeb and MacRumors?

    Right on, thanks for trying anyway. I guess I'll try just resetting all my Prefs first, then I guess... *EDIT* Got it! Works fine again. Prefs got screwy. Thanks again. OmniWeb rules, and if you do need to occasionally use Safari here's a handy little tool for keeping your bookmarks synced:
    http://www.macupdate.com/info.php/id/11550
    I'm currently working on my own version that will do it in reverse though, so that I can export my OmniWeb bookmarks TO Safari. I like Omni's Bookmarking scheme much better.
     
  6. Duff-Man macrumors 68030

    Duff-Man

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Location:
    Albuquerque, NM
    #6
    Duff-Man says....by the way - there is some great new info and screenshots for OmniWeb 5.0 posted over at OmniGroup...oh yeah!
     
  7. tjwett thread starter macrumors 68000

    tjwett

    Joined:
    May 6, 2002
    Location:
    Brooklyn, NYC
    #7
    Oooh, very nice! I can't wait. I hope it's everything we've been waiting for. For me, all they need to add is some sort of tabbed browsing and passwords in Keychain and it will make my day. And I just found out that an old friend of mine works for Omni now, maybe I'll get a sneak preview. :) If it's as good as it looks to be I'll surely buy a license, finally no more looking at the word "Unlicensed" in big blue letters across my screen.
     

Share This Page