One Question, One Observation (With Pictures!!)

Discussion in 'General Mac Discussion' started by shadowfax0, Jun 25, 2002.

  1. shadowfax0 macrumors 6502

    Joined:
    May 2, 2002
    #1
    Ok, two questions, A) how do you run the diagnostics on an iPod? Like what key combo etc etc...? And, well, second one isn't really question, just an obsrvation, see for yourself, I rapidly scrolled up and down with my mouse wheel (Logitech Dual Optical) I was using Mozilla 1.0 and 1.1a: same thing. It also happens (not to quite the extent seen here) in IE 5.2 Now I'm not saying to go get rid of Mozilla, it's great and it's the only browser I'm planning on using (Chimera being the only exception if they get going...) But if anyone would like to report it to Bugzilla for me I'd be grateful. Also an explanation would be good too, just because I'm curious :D
     

    Attached Files:

  2. Royal Pineapple macrumors 65816

    Royal Pineapple

    #2
    perhaps Apple feels that you hadnt seen the ad for the iPod and they wanted to make sure you understood
     
  3. Choppaface macrumors 65816

    Joined:
    Jan 22, 2002
    Location:
    SFBA
    #3
    lol



    ya screendraw often gets screwed like that when i use mozilla (although I've never had a prob w/ it in IE)

    quartz problem maybe?
     
  4. mc68k macrumors 68000

    mc68k

    Joined:
    Apr 16, 2002
    #4
    Ahhhh! That screen grab looks like Windows in action.

    The answer to your first question about the iPod is to hold down the << O >> keys during boot. You will hear an audible chirp (supposedly through the piezoelectric clicker mechanism) and you will be in diagnostic mode. There are probably articles describing what the tests do at either:

    ipodhacks.com
    ipodlounge.com
    ipoding.com

    To get out of this mode you need to reboot (>/|| + menu for ~5 sec). This function was not present in 1.0.4, but was brought back in 1.1.
     
  5. Bophonic macrumors newbie

    Joined:
    Nov 13, 2001
    #5
    Same Prob with IE 5.2

    Every since i upgraded to 5.2, i get the same thing only with the type dissapearing. I switched to Opera until I get my new tiBook (after MWNY with a superdrive)

    p
     
  6. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #6
    Re: Same Prob with IE 5.2

    You honestly think there will be a SuperDrive in TiBooks at MWNY?
     
  7. G4scott macrumors 68020

    G4scott

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Location:
    Austin, TX
    #7
    Are you sure you're not using windoze with a Mac OS X theme? :p

    Some programs have bugs. I just hope that their developers work hard to hammer them all out. The most programming I've ever done was on a Ti-89 calculator, and I made an awesome RPG, except I left out one little part of the game (damage/health) and I just gave up, because screwing around with huge programs on a calculator is not fun...
     

Share This Page