Optusnet customers anyone?

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by mmmdreg, May 6, 2002.

  1. mmmdreg macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #1
    Umm..this would sound a bit stupid but the email I registered with SETI@home is now gone since it was my isp's and I've changed isp's now...I also don't remember my password and the only way to get it back is through my registered email at optusnet...so is anyone who is with optus prepared to set up a clone email so you can get my password for me? I really don't want to lose my hundreds of data units completed...
     
  2. mac15 macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #2
    why in the hell didi you leave optus
    You must be insane, I have telstra and it sucks
    3gig a month that pathetic

    but ask beej
    he has optusnet
     
  3. mmmdreg thread starter macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #3
    I had 56k with optus..they dont do my house so i went with telstra...the other day there was an outage with the cable (same one as you) and nothing worked except ICQ (until I logged out and tried to get in again)...i never knew icq could work in an outage...
     
  4. mac15 macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #4
    yep it sucks
    One minute you would be sitting there browsing the net, then your connection cuts and you have to log out for it to work. I hope telstra start to support OS X and soon
     
  5. mmmdreg thread starter macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
  6. Beej macrumors 68020

    Beej

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Buffy's bedroom
    #6
    LOL! Stuck with Telstra! It sux 2 B U...

    But I guess... a man's gotta do what a man's gotta do to get his cable :D

    E me at beej@futuremechanix.com with your user name and password... I'll get the info to you ASAP. Happy to help man...
     
  7. DavidOS macrumors member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Location:
    Michigan
    #7
    That's amazing!!!

    I was just about to post a new thread asking the exact same question!! I haven't used seti since 2000. Since then, I forgot my password, and changed my e-mail adress! I have 120 work units, and would like them back to join the macrumors team. Beej, you can find out seti@home passwords? how?

    Could you help me out too?
     
  8. mmmdreg thread starter macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #8
    I sacrificed my 240 units and started a new profile so I'm back on naught...sucked in to me..
     
  9. Beej macrumors 68020

    Beej

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Buffy's bedroom
    #9
    For those that are wondering - we never got mmmdreg's old email address back up and running :(
     

Share This Page