Ordered Mac Book yesterday

Discussion in 'MacBook Pro' started by Alpinism, Nov 30, 2006.

  1. Alpinism macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #1
    Upped the RAM to 2 GIG, everything is stock :) I also chose free shipping.

    How many days before I have a shiny white Macbook on my hands??

    I,m excited.
     
  2. Romulus macrumors regular

    Joined:
    Nov 10, 2006
    #2
    Good luck, they are great machines... I have 2Gig ram, and it works awsome... I'm a switcher, so loaded windows in parallels. blazing fast, open a 100Mb Powerpoint file in 3 seconds or so (compare to 10 min under Rosetta)... For everything else, I have ran windows maybe five times in the last month, and not ever to actually use a program, but often for show... hehe...

    P.S. 100Mb not 100Gb as earlier, edited out...
     
  3. emotion macrumors 68040

    emotion

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Manchester, UK
    #3
    My stock blackbook (for ease of order and swapping out in case of trubs) arrived yesterday. Took 6 days from ordering it for it to arrive. I'm in the uk.

    I'm impressed.
     
  4. grum macrumors regular

    Joined:
    Jul 22, 2006
    #4
    I ordered a Macbook with the Ram upgraded to 2 gigs on the 14th of November. Still waiting - ETA is the 6th December apparently. :mad: Especially annoying as on the sale page today it says 'our most popular configurations ship within 24 hrs' and it has the 2 gig upgraded version listed. :mad:
     
  5. KipCoon macrumors regular

    KipCoon

    Joined:
    Aug 23, 2000
    Location:
    ATL
    #5
    Ordered mine on the 28th, its already shipped (same config as you'res) and should be here next week.

    Enjoy it, I'm excited about mine!! :D
     
  6. junkster macrumors regular

    Joined:
    Nov 6, 2006
    #6
    Ordered the same MB (2 gig, white, stock HD) the day they were announced and had it in my hands 8 days later. Fantastic machine all around. I love the keyboard.
     
  7. Alpinism thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #7
    i know that its not supposed to work or supported, but the reason why i upped the ram to 2 gig is because I am going to use Final Cut Pro with the machine.

    I sense that maybe an internal 7200 rpm HD upgrade is the next move. For now I plan to import video footage into an external 400 gig USB 2 drive.

    I am also planning to get a proper Video editing machine, the Mac Pro , probably after Mac World where I like to see the pricing on those new quad cores.

    And yes, I am a switcher, I cannont stand Premiere Pro 2.0 on my Dell Windows Machine Anymore !
     
  8. imacintel macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2006
    #8
    What's a Mac Book? I always thought it was MacBook.
     
  9. dalvin200 macrumors 68040

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Location:
    Nottingham, UK
    #9
    100gb file in 3 seconds??? that's impressive!! :D
     
  10. KipCoon macrumors regular

    KipCoon

    Joined:
    Aug 23, 2000
    Location:
    ATL
    #10
    Indeed... :eek:

    Wish my desktop could do that, POS windoze :p
     
  11. Alpinism thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #11
    Actually, if you can wait, i rather wait till santa rosa comes in. It is going to be very interesting predicament for apple.

    1) Do I wanna continue to get switchers or on the fence users? If so, no more on board GPU. Especially with Windows VISTA

    2) But, if i do no 1 above, I am going to cannibalized the sales of MacBook Pro

    3) If i continue with onboard GPU, no fancy-smancy Vista translucent stuff for the dual win-os x users.

    So, whats the move Apple ?? It was so much easier with single OS with the PowerBook aint it ? :p

    Unfortunately, I needed a MACBOOK NOW ! also, i dont see myself going back to Windows anyways. :D , BTW, firefox on my HELL latitude just crashed on me a few mins ago ! :mad:
     
  12. Ale-500 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2006
    #12
    I bought mine on Wednesday

    A ordered a white stock 2.0. But paid via bank transfer. I hope will show up ASAP.
    Still says "under review" (wird überprüft, in german). I hope will be here on the week of the 10th.

    I'm not planning to run any winblows soft on it, ever. I wanted a non winblows-from-factory machine.
     
  13. jwp1964 macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Enterprise, KS
    #13
    I also recently ordered a MacBook 2.0 C2D in stock configuration and I'm anxiously awaiting delivery!:D Now I just need to order a 6 pin to 6 pin FW cable so I can transfer the files from my iBook...I'm a week behind on odering the cable.:eek:

    Apple must be selling these things faster than they can make them judging from the shipping dates.
     
  14. flir67 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 23, 2005
    #14
    just got my white macbook c2d yesterday. it got delayed in customs ,then a e-mail to apple and it seems they really pushed it through. next morning it was at my door step.

    amazing.

    you will notice the screen is incredable. 1000x better than ibook or powerbook.

    mine had 1 dead pixel in it. no-biggie.
     
  15. Alpinism thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #15
    The macbook has been Shipped !! Will update everybody when it comes in !!! :D
     
  16. Elisha macrumors 6502a

    Elisha

    Joined:
    Nov 21, 2006
    #16
    wow i must have been really lucky to have received mine in 4 days from ordering compared to you guys waiting for more than a week.
     
  17. RadarLove macrumors newbie

    Joined:
    Nov 13, 2006
    #17
    These two points are completely incorrect. I've already installed Vista on my C2D Macbook via Boot Camp. All the Vista eye candy (translucent windows, Flip 3D, etc) all work fine. The GMA 950 already meets the Vista Premium minimum requirements.

    There are definitely reasons to wait for Santa Rosa-based laptops, but the ability to run Vista isn't one of them.
     
  18. Alpinism thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #18
    The last time i heard from the company's IT dept, to run ALL Vista eye candy MS recommends the minimum of 256 mb GPU RAM. And we know that in the real world it means that we need at least 512MB.


     
  19. RadarLove macrumors newbie

    Joined:
    Nov 13, 2006
    #19
    You should ask them to educate themselves on Vista & Aero requirements: http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx Look under the Windows Premium section. Also, if they care to look at the footnote #2, it notes that for a shared memory GPU (GMA950, in our case), 1GB system RAM will work. I've already tried all the Vista eye candy, and it works well, but if you have something specific you want to ask about, I'll be glad to try it.

    My reply isn't meant to be harsh, but a lot of switchers/noobs come to these boards (including myself, a few months ago), and we should try to avoid spreading misinformation based on hearsay. These seems especially true when discussing Vista concerns.
     
  20. Alpinism thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2005
    #20
    Then that is sure a good news to me. Our IT guy has been running around "inventorying" our PC, saying that a 256 is the minimum and 512 is what our "Power users" are going to get.
     
  21. Ale-500 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 25, 2006
    #21
    I'm not looking forward to have a "Hasta la vista, vista" on my mac

    Rant:

    256MB+ just to flip a couple of "windows" and add a bit of transparency ?!. That people at moco$oft should start to optimise the code a bit. Sorry I will not pay for that. They can rip someone else. I did not see those effects in action, but I would be not that suprpised if everyone turn them off, after a couple of days.

    btw: I can run a couple of OpenGL applications side-by-side on linux, I don't see that the new winblows brings something we did not see before :rolleyes: (Java Glass anyone ?)
     
  22. sionharris macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2006
    #22
    I'm in the UK.

    I ordered mine on 15th November, it was shipped on 16th November, arrived on 27th. Not impressed.
     
  23. grum macrumors regular

    Joined:
    Jul 22, 2006
    #23

    Count yourself lucky - I ordered on the 15th too and I am still waiting for mine. :mad:
     
  24. MacVault macrumors 65816

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Location:
    Planet Earth
    #24
    Please tell us why you're not impressed. Was it just the amount of time it took to arrive? I'm thinking about ordering one.
     
  25. sionharris macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2006
    #25
    Put it this way: I have ordered much larger packages that were worth much less than a MacBook and they were delivered within 24 hours. If I spend £1700 on two new computers I expect them to be with me in a reasonable amount of time, preferably within 72 hours.

    If I had known it was going to take 12 days I would have considered driving to the nearest Apple Store, or at least hunting down our MacBooks wherever they were stuck in the UK.
     

Share This Page