OS X Mail - can't click on links

Discussion in 'General Mac Discussion' started by DVDSP, Mar 3, 2003.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Location:
    Southwick, MA
    #1
    Can't figure it out.

    I use the OS X Mail app for all my email. For some reason, when I click on a link in an email nothing happens. This is a fairly new problem. For a long time I haven't been able to click on links in the NY Times Circuits email but that was it. Now it's in everything. I don't get it.

    Any ideas?

    John
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Location:
    Texas
    #2
    ):

    I've noticed this too but I don't know what the problem is. It is not that it just has started to happen. Occasionally it will happen but other times it will not. Hope the next mail update fixes this... :rolleyes:
     
  3. macrumors 68000

    neut

    Joined:
    Nov 27, 2001
    Location:
    here (for now)
    #3
    lame

    i've noticed when i click on links it pulls up IE instead of Safari. where do i change this? couldn't find it in prefs.
     
  4. macrumors 603

    rainman::|:|

    Joined:
    Feb 2, 2002
    Location:
    iowa
    #4
    Re: lame

    you change your default system browser in System Preferences. it's not difficult. default browsers are a concept on all platforms.

    pnw
     
  5. macrumors 68040

    Kwyjibo

    Joined:
    Nov 5, 2002
    #5
    system preferences then click internet then click the web tab. U will se a list of installed browsers. All you need to do is set safri and yoru default and your set. Enjoy. All links will now open in safari
     
  6. macrumors 68000

    neut

    Joined:
    Nov 27, 2001
    Location:
    here (for now)
    #6
    nice

    awesome. thanks. i knew it had to be simple.

    peace.
     
  7. macrumors 6502a

    mattmack

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    San Francisco Area
    #7
    Re: OS X Mail - can't click on links

    I just browsed apple Knowledge bases and found an interesting discussion on this topic. It seems that it has to do with the way the mail is sent and formatted. It seems the link gets truncated if it is emmbedded in the message poorly. Not much help but at least its an answer
     

Share This Page